Dette måtte da prøves :-)
Hvad jeg husker var, at han tog en MASSE groft havsalt, blandede det med 3 æg for at klistre det hele sammen. Og så ellers pakke den rigtig godt ind - og så i ovnen med dyret .
men det vigtigst er at man har nok salt til at
dække, for det skal jo kun give lidt smag.
Han lavede også en marinade: nogle urter - timian, oregano m.m. eller hvad
man har liggende sagde han og så i mortor og så olie og så citronskal i
mortor. Det puttede han over hele kylling i og resten inden i og så skar han
citronen i skiver og ind i kylling.
Mener det var 220 grader. i ca 2 timer
Her er mit forsøg :-O Dejlig mør og det smagte fantastisk :-)
inden den lille pipfugl kom i ovnen |
Færdigt stegt i saltskallen og super mør :-) |
CasinoSecret Casino Review - Welcome Bonus up to €100
SvarSletWith over 100 퍼스트 카지노 casinos worldwide, CasinoSecret is one of the safest and most convenient way カジノ シークレット to 메리트카지노 deposit and withdraw online. This safe casino